Testimonials

Cursisten geven hun mening

Carla Verheul

Conversatie Spaans

"¡Hola!

Mijn naam is Carla Verheul en sinds een jaar of 6 leer ik Spaans bij Victoria en Nagore.

In de eerste instantie ben ik begonnen met de beginnerscursis bij Victoria, dit was zo ontzettend leuk (de lessen zelf, maar ook het een beetje kunnen spreken wanneer je in Spanje bent) dat ik nu nog Spaanse lessen volg.

Het is echt verslavend..............vervolgcursus gevolgd bij Nagore, veel geleerd over de gramatica.

Nu sinds 2 jaar volg ik bij Victoria conversatie. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd, veel gelachen want Spaans leren met een groep is ook ontzettend gezellig.

Heel veel succes met uw nieuwe hobby... Spaans leren!"

Henk Mantel

Conversatie Spaans 

"Hola, me llamo Enrique ¿Qué tal?

Zo ongeveer begon mijn eerste kennismaking met de Spaanse taal tijdens de allereerste les die ik van Victoria kreeg. Vanaf oktober tot en met maart, gedurende zo'n 25 lessen van vijf kwartier volg ik met een aantal medecursisten bij Victoria een cursus Spaans. Dat doe ik nu al een aantal jaren en we zijn inmiddels zover gevorderd dat we tijdens de les alleen Spaans spreken. De wijze van lesgeven door Victoria is voornamelijk gericht op het spreken en lezen in het Spaans, waarbij de grammatica 'spelenderwijs' wordt behandeld. Omdat Victoria geboren en getogen is in Spanje, verwerkt zij in haar lessen de wijze hoe iets wel of juist niet gezegd wordt in Spanje alsmede specifieke Spaanse gebruiken en gewoonten. Daar maak ik als cursist gretig gebruik van."

André Flipse

                                                    Beginners Spaans

"Buenos dias. Me llamo Andrés y tengo 55 años. Yo y mi mujer hemos comprado un apartemento en la costa de  Andalucia. El apartamento está en el pueblo Mojacar a unos 200 kilometros del sur de Alicante. Para mí es muy importante que hablo español y por eso sigo la leccion de español con Victoria. Es una profesora muy simpatica y ella da la leccion muy bien. He aprendido mucho esto año y el año proximo mi mujer va a seguir tambien la leccion de Victoria. Yo estoy muy contento con la escuela español!! Saludos Andres y mire www.casa-atalaya.nl".

Ton Broersen

Conversatie Spaans 

"Leuk een vakantie geboekt naar Spanje dan wil je wel iets Spaans kunnen spreken. Op de vakantiecursus Spaans werd mij geleerd hoe ik mij in alledaagse situaties kon redden, b.v. bij de bakker, in een winkel of het vragen naar de weg. Maar dan word je gepakt door de Spaanse taal en wil je een vervolgcursus. De lessen die Nagore en Victoria geven zij uitermate geschikt voor. Je leer je uit te drukken in de Spaanse taal en al snel kan je deelnemen aan een conversatie. Bedankt voor de leuke en inspireerende lessen.

Ton Broersen, student Spaans."

Robert Blommert

Heb altijd Spaans willen leren en ben nooit de juiste lesmethode tegen gekomen Totdat ik het adres kreeg van Victoria. Een vriend had bij Victoria lessen gevolgd is daar zeer tevreden over. Nu ga ik elke maandag naar Spaanse les met veel plezier. Ben al een paar dagen in Madrid geweest en deze zomer gaan we naar Asturië vakantie Het is fijn als je je verstaanbaar kan maken in een land. Een tevreden student. 

Tamara

2 winter seizoenen heb ik Spaanse les gevolgd bij Victoria. Haar op de praktijk gerichte, en duidelijke manier van lesgeven, heeft er voor gezorgd dat ik van totale leek, nu een behoorlijk gesprek kan voeren met mijn Mexicaanse schoonmoeder, maar ook dat ik goed mijn weg kan vinden in een Spaanstalig vakantie land.

Ik had nooit gedacht dat ik met een avond per week les, en een beetje huiswerk, ik zo snel de taal, en ook de cultuur zou leren kennen.Victoria zorgt ervoor dat je op een prettige manier, spelenderwijs steeds meer Spaans gaat praten en luisteren, waardoor de taal iedere week toegankelijker, en makkelijker wordt.

nen met typen.

Jouw titel

 Eerst dacht ik dat het aanleren van een vreemde taal en wel Spaans voor mij niet was weggelegd. Ik heb immers reeds jaren geen opleiding meer gevolgd. Ik ben er toch aan begonnen met het doel in mijn vakanties iets meer te kunnen dan brood (pan) of (agua -water of vino -wijn ) te bestellen. In het klasje van Victoria zat ik precies goed. Ze bezit de gave om je tot nadenken te prikkelen. Ik leerde veel van de cultuur van Spanje en Zuid Amerika. Ze daagt je uit en stimuleert tot vrijmoedigheid om te spreken. Het is bovendien erg gezellig in zo'n kleine groep waar iedereen aandacht krijgt. Het is een aanrader. am.

Eerste titel

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

Tweede titel

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.