Over ons

Las profesoras de Talento


Nagore Armentia Vallejo

Ik ben in Bilbao, Noord Spanje, geboren en opgegroeid, en na mijn studie in Duitsland kwam ik 19 jaar geleden voor de liefde naar Alkmaar.

Ik geef met veel plezier al jaren Spaanse les. Hieronder kunnen jullie een deel van mijn academische opleiding en ervaring als vertaler en docent Spaans zien.

* drs. in Vertaalwetenschappen  - afgestudeed aan de faculteit FASK Germersheim van de Johannes Gutenberg Universität, Duitsland.

* Master of Arts in Teaching Spanish - afgestudeerd aan de UVA (Universiteit van Amsterdam).

* Master of Arts in Spanish Language and Culture - afgestudeerd aan de UVA (Universiteit van Amsterdam).

* Eerstegraads docent Spaans op verschillende Middelbare scholen o.a. Jac P. Thijsse College, Spinoza Lyceum en tegenwoordig op Luzac College ALkmaar.

* Docent Spaans op verschillende taalscholen.

     Victoria Carazo Escribano

Ik ben in Madrid geboren en woon sinds 1982 in Nederland waar ik al 24 jaar Spaanse aan Nederlanders geef.

Ik ben een ervaren enthousiaste docente Spaans en ik kan me goed verplaatsen in de behoeftes van mijn cursisten om samen met hen het hele onderwijstraject succesvol te maken.

Tijdens en na mijn studie in Nederland heb ik bij diverse taalinstituten lesgegeven waar ik in de afgelopen 24 jaar ervaring heb opgedaan in het geven van verschillende soorten cursussen Spaans op zeer gevarieerde niveaus: privé lessen, groepslessen, intensieve cursussen, conversatiecursussen, bedrijfstrainingen en kinderlessen.